Dit event is voorbij.

Aan de nieuwe privacywet AVG, die op 25 mei 2018 is ingegaan, moeten alle verenigingen in Nederland voldoen. Ondanks alle publiciteit is nog niet voor iedereen duidelijk wat precies de eisen zijn en hoe je er als vereniging aan kunt voldoen. Daarom organiseert de Stichting AVG voor Verenigingen ook nu nog bijeenkomsten waarin we koepelorganisaties, verenigingen en brancheorganisaties informeren over de aspecten van de nieuwe wet. Deze (kosteloze) informatiebijeenkomst is op 13 september 2018 van 10.00 uur tot 12.00 uur in Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst behandelen wij een aantal onderwerpen die van belang zijn om een duidelijk beeld van de nieuwe wet en alle vereisten te krijgen. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

• Uitleg over het AVG-programma
  • Communicatie naar leden van verenigingen
  • Welke hulplijnen zijn er?

Aanmelden kan via onderstaande link.