Ik wil deelnemen / bestellen

Meld je eenvoudig aan

Ik wil deelnemen / bestellen2018-02-23T09:46:57+00:00

Meld in 5 eenvoudige stappen je vereniging aan voor het AVG-programma en ga aan de slag met het AVG-stappenplan. Tijdens het aanmelden vragen wij de volgende gegevens bij de hand te houden: verenigingsgegevens, contactpersoongegevens en betaalwijze. Het wijst zich vanzelf uit.

Klik op onderstaande button om jouw vereniging aan te melden.

Klik op onderstaande button om jouw vereniging aan te melden.

OOK MEEDOEN?

Meld je aan voor het programma