Koepelkorting

Koepelkorting 50% 2017-12-01T15:14:25+00:00

Met verschillende koepelverenigingen hebben wij afspraken gemaakt over een korting voor hun leden bij gebruik van het AVG-programma. De leden die onder een koepel vallen kunnen dan het AVG-programma doorlopen met een korting van 50%. De kortingscode krijg je dan via de eigen koepelorganisatie. De meeste verenigingen hebben een koepelorganisatie (voor veel sportverenigingen is dit de sportbond waar ze onder vallen).

Wil jouw vereniging gebruik maken van deze korting (maar heb je via jouw koepel nog niks vernomen)? Laat dan jouw koepelorganisatie contact met ons opnemen.

OOK MEEDOEN?

Meld je aan voor het programma