Korting voor partners

Korting voor partners2018-02-22T15:20:35+00:00

Een groot aantal verenigingen is partner van onze Stichting. Dat betekent dat leden van die verenigingen een korting van 50% krijgen bij het gebruik van het AVG-programma. Is je vereniging partner? Dan heb je recht op de kortingscode van je vereniging. Heb je die nog niet gekregen, vraag er dan naar.

Klik hier voor de partnerlijst.

Wil jouw vereniging gebruik maken van deze korting (maar heb je via jouw koepel nog niks vernomen)? Laat dan jouw koepelorganisatie contact met ons opnemen.

Klik hier voor de partnerlijst.

OOK MEEDOEN?

Meld je aan voor het programma