Prijs voor verenigingen2019-04-02T09:20:04+00:00

Prijs voor verenigingen

Het AVG-programma dat onze Stichting heeft ontwikkeld, is bedoeld voor verenigingen, waartoe we in dit geval ook stichtingen en non-profit-organisaties rekenen. Dat loopt uiteen van sportverenigingen, verenigingen van eigenaren, zangkoren, vrijwilligersverenigingen en kleinschalige lokale verenigingen tot branche- en beroepsorganisaties.

Via vouchers van je vereniging

Veel verenigingen hebben een bulkafspraak waardoor de prijs voor de leden zeer laag is. In  2019-2020 wordt het vouchersysteem afgebouwd.

Directe aankoop van een jaarabonnement via een kortingscode

De prijs voor gebruikmaking van het AVG-programma is afhankelijk van het aantal medewerkers (dus niet het aantal leden!) van de organisatie.

Geen medewerkers 250,-. Prijs vanaf 1 maart 2019  200,-  (* met kortingscode 100,-)
1-10 medewerkers 500,-  Prijs vanaf 1 maart 2019  400,- (* met kortingscode 200,-)
11-50 medewerkers 1000,-  Prijs vanaf 1 maart 2019  800,-  (* met kortingscode 400,-)
51-250 medewerkers 2000,-  Prijs vanaf 1 maart 2019   1600,-  (* met kortingscode 800,-)
meer dan 250 medewerkers 4000,-  Prijs vanaf 1 maart 2019  3200,-  (* met kortingscode 1.600,-)

* Let op! Als jouw organisatie is aangesloten bij één van de partners van de Stichting AVG voor verenigingen, zijn er afwijkende (lagere) tarieven.
De prijs is in euro’s, per jaar, exclusief 21% btw. Jaarlijks wordt er automatisch verlengd.

Een aantal partners heeft voor de leden een korting van 50% afgesproken en in sommige gevallen zijn er nog lagere prijzen. Informeer hier naar bij jouw vereniging en kijk naar de lijst met partners. Klik hier voor lijst deelnemende partners.
Staat jouw vereniging hier niet bij laat ze dan contact opnemen met ons zodat jij ook met korting kunt bestellen.

AVG-programma loopt per jaar

Gebruik van het AVG-programma loopt via een voucher van uw vereniging of via een rechtstreekse aankoop (eventueel met een kortingscode via uw vereniging) via deze website. In beide gevallen geldt een gebruikersperiode van één jaar. Bij een voucher via de vereniging is er één centrale start- en einddatum voor alle leden van de vereniging. Indien u rechtstreeks via deze website de aankoop heeft gedaan, is de einddatum één jaar na datum van aankoop met automatische verlenging.
Wilt u meer informatie over de looptijd en opzegtermijn van het AVG-programma, raadpleeg dan onze algemene voorwaarden.

Via vouchers van je vereniging

Directe aankoop van een jaarabonnement via een kortingscode