Ook voor MKB – Scholen – Sportclubs

Branche- en sector specifieke AVG-programma's

Ook voor MKB – Scholen – Sportclubs 2017-12-01T14:51:30+00:00

Naast de versie voor verenigingen kunnen wij branche- en sector specifieke AVG-programma versies activeren, te weten een:

• MKB-versie
  • Sportclub-versie
  • Scholen-versie
  • Whitelabel-versie

Op die manier krijgen de leden van je vereniging een AVG-programma dat aansluit bij hun situatie.

Meer weten? Stuur dan een mail naar info@avgverenigingen.nl en wij nemen contact met je op.

SPECIALE CONDITIES TE VERKRIJGEN VIA:

• brancheorganisaties
  • beroepsorganisaties
  • sportbonden
  • federaties
  • MKB-koepels

Er is een AVG-programma voor elke branche, beroep of sector.

• MKB-versie
  • Sportclub-versie
  • Scholen-versie
  • Whitelabel-versie

SPECIALE CONDITIES TE VERKRIJGEN VIA:

• brancheorganisaties
  • beroepsorganisaties
  • sportbonden
  • federaties
  • MKB-koepels

Er is een AVG-programma voor elke branche, beroep of sector.

OOK MEEDOEN ALS KOEPELORGANISATIE?

OOK MEEDOEN ALS KOEPELORGANISATIE?

DOE MEE VIA DE KOEPELORGANISATIE

DOE MEE VIA DE KOEPELORGANISATIE