Voor MKB – Scholen – Sportclubs

Branche- en sector specifieke AVG-programma's

Voor MKB – Scholen – Sportclubs2018-03-23T16:01:34+00:00

Overkoepelende organisaties van MKB-bedrijven, scholen en sportclubs kunnen als partner afzonderlijke afspraken maken voor hun leden. Naast het aanbieden van kortingen op het reguliere AVG-programma voor verenigingen, kunnen wij aangepaste programma’s ontwikkelen. Op deze manier krijgen de leden van de vereniging een AVG-programma dat precies aansluit op hun situatie.

Zo zijn er inmiddels versies gemaakt voor MKB-bedrijven, scholen en sportclubs.

Zie ook:
www.avgvoorhetmkb.nl
www.avgonderwijs.nl
www.avgverenigingen.nl/sport

Meer weten? Stuur dan een mail naar info@avgverenigingen.nl en wij nemen contact met je op.

Zo zijn er inmiddels versies gemaakt voor MKB-bedrijven, scholen en sportclubs.

Zie ook:
www.avgvoorhetmkb.nl