MKB - scholen - sportclubs

Prijs voor MKB – scholen – sportclubs2018-02-27T17:15:18+00:00

Het AVG-programma is ook bruikbaar voor leden van verenigingen, zoals MKB-bedrijven, scholen en sportclubs. Veel verenigingen of brancheorganisaties hebben een partnerschap met onze Stichting afgesproken.

Kijk voor de prijzen op de afzonderlijke websites:
MKB-bedrijven: www.avgvoorhetmkb.nl
Scholen: www.avgonderwijs.nl
Sportclubs: www.avgverenigingen.nl/sport

Kijk voor de prijzen op de afzonderlijke websites:
MKB-bedrijven: www.avgvoorhetmkb.nl
Scholen: www.avgonderwijs.nl