MKB - scholen - sportclubs

Vergoeding

Vergoeding MKB – scholen – sportclubs 2017-11-30T16:36:47+00:00

Vergoeding voor deelname in het AVG programma wordt telkens afgesproken met de betreffende koepelorganisatie (brancheorganisaties, federatie, sportbond, beroepsorganisaties etc.). Deze prijzen zijn zeer interessant indien er sprake is van bulkafname via de koepelorganisatie.

Momenteel doen er al tientallen koepels mee voor hun leden. Neem contact met ons op voor meer informatie: info@avgverenigingen.nl.

DOE MEE VIA DE KOEPELORGANISATIE

DOE MEE VIA DE KOEPELORGANISATIE