Welke partners doen mee?

Aan het AVG-programma

Welke partners doen mee?2018-02-23T10:04:12+00:00

Al meer dan 100 verenigingen zijn partner van de Stichting AVG voor verenigingen. Dat betekent dat ze hun leden een korting van 50% geven op de prijs voor gebruik van het AVG-programma.

Staat je vereniging op deze lijst en heb je de kortingscode nog niet ontvangen? Vraag deze dan bij je vereniging aan.

NB. Enkele verenigingen hebben afzonderlijke afspraken gemaakt voor gebruik van het programma door hun leden. In die gevallen zijn de leden inmiddels individueel geïnformeerd.

Verenigingen die voor hun leden dergelijke afspraken willen maken, kunnen informeren over de mogelijkheden via info@avgverenigingen.nl

OOK PARTNER WORDEN?

OOK PARTNER WORDEN?